De persoon achter Praktijk Sanamente

Mijn naam is Petra Hendriks en vanaf het voorjaar 2018 ben ik gestart met Praktijk Sanamente. “Sanamente” komt uit het Spaans en betekent “gezonde geest”. Een bijzondere naam uit twee eenvoudige woorden met veel betekenis.

Al heel lang heb ik belangstelling voor het geven van een goede massage om daarmee uiteindelijk iemand anders te kunnen helpen. Door het volgen van een cursus acupressuur-massage in het verleden is mijn belangstelling voor de energiestromen in het lichaam ontstaan. Op dat moment ben ik er kort mee bezig geweest maar ben er niet mee verder gegaan. Het bleef kriebelen en dat heeft mij ertoe gebracht om de draad weer op te pakken, een goede intensieve massage kan immers zoveel positieve invloed hebben op het welbevinden van de ontvanger.
Ik ben op zoek gegaan naar een massage-opleiding die bij mij en bij deze gedachte past. Dit heb ik gevonden in de opleiding “Integrale Massage” bij Positive Touch in Brummen. Een intensieve opleiding waarbij er niet alleen gewerkt wordt aan de verschillende massagetechnieken en het behandelen van een klachtgebied in het lichaam, maar er juist wordt gekeken naar het behandelen van een mens als geheel. Begin mei 2018 heb ik de opleiding met goed gevolg afgerond.

Tijdens de opleiding, gesteund door de medecursisten en de docenten, is het idee ontstaan om een praktijk te starten. Vanuit mijn praktijk kan ik met mijn kennis en kunde anderen helpen door toepassing van een integrale massage. Maar natuurlijk kun je bij mij ook voor een heerlijke ontspanningsmassage terecht!

In september van 2018 ben ik gestart met het “holistisch jaar” bij Positive Touch in Brummen. Een verdiepingsjaar waarbij de focus ligt op bewustwording tijdens de massage. Hierdoor kun je meer inzicht verkrijgen waar klachten door veroorzaakt worden.

 

 

 

Copyright 2018 - Praktijk Sanamente - E-mail: info@praktijksanamente.nl - Webdesign by Logo Huis